forum links koersen competitie deelnemen home
Disclaimer

Waarschuwing

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde van uw belegging kan fluctueren.
Door te beleggen / speculereren kunt u zelfs uw gehele inzet verliexen

Inhoud site

De informatie, en commentaren op deze pagina worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld De adviezen, 'voorspellingen' en informatie met betrekking tot beleggen in effecten die zijn gegeven, zijn puur de verwachtingen en meningen van de auteur. Desalniettemin is het mogelijk dat er onverhoopt onjuistheden en onvolkomenheden voorkomen.
Aangezien niemand de financiële markten en -ontwikkelingen kan voorspellen, zullen de hier gegeven verwachtingen en de werkelijkheid dus niet geheel overeenkomen. Indien u de gegevens en informatie op deze website gebruikt voor het kopen of verkopen van aandelen, opties, futures, etc. geschiedt dat geheel voor uw eigen risico (risico gebruiker.)

Wij aanvaarden derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolkomenheden, schade als gevolg van, in verband met, het gebruiken van, het afgaan op, het verspreiden van, en activiteiten die worden ondernomen op basis van de vermelde gegevens en informatie. op deze website. Handel alleen in opties of termijncontracten als u precies weet welke risico's er bij beleggen zijn.

Raadpleeg een beleggingsadviseur omtrent de risico's van beleggen in effecten alvorens echt zelf te gaan beleggen in risicovolle beleggingsinstrumenten
    copyright © 2006 Expiratievoorspelling.nl Mailto:expiratievoorspelling toevoegen aan favorieten | pagina afdrukken | disclaimer

Google